شما این محصولات را انتخاب کرده‌اید

سبد خرید

دم کردن قهوه با فرنچ پرس
شناسه خبر: 1870
بازدید: 66

در ایران به قهوه ای که با فرنچ پرس یا قهوه‌ساز برقی فیلتری تهیه شود ، قهوه فرانسه گفته می‌شود. اما در واقع قهوه ای به نام قهوه فرانسه وجود ندارد و فقط به روش دم کردن قهوه، فرانسه می گویند.

یکی از روش های دم کردن به روش فرانسه با ابزاری به نام فرنچ پرس است که فرانسوی ها برای تهیه قهوه از آن استفاده می‌کنند و در ادامه به آموزش آن خواهیم پرداخت:

مراحل تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

قبل از شروع موارد زیر را آماده کنید:

  • قهوه مخصوص فرانسه( دارای آسیاب درشتر نسب به اسپرسو می باشد).
  • فرنچ پرس
  • آب جوش
  • قاشق

مرحله اول

برای شروع ابتدا مقداری آب جوش داخل ظرف بریزید تا دمای ظرف مقداری بالا رود و سپس آب را خالی کرده و قهوه را داخل دستگاه بریزید. برای هر نفر یک قاشق غذاخوری پر تقریبا ۱۰ گرم

مرحله دوم

سپس مقدار کمی آب را به صورت دایره ای، طوری که همه قهوه خیس بخورد و کف کند در دستگاه می ریزیم.

مرحله سوم

پس از ۳۰ ثانیه، بقیه آب را به آرامی و به صورت دورانی در دستگاه می ریزیم و کمی هم زده و درپوش آن را می گذاریم ولی اهرم را به سمت پایین فشار نمی دهیم.

مرحله چهارم

بعد از ۳ دقیقه یا بیشتر، اهرم را به آرامی به سمت پایین فشار می دهیم.

قهوه فرانسه شما آماده است میتوانید نوش جان کنید.

دم کردن قهوه با فرنچ پرس

نکات

  1. پس از استفاده از فرنچ پرس حتما تفاله قهوه باقی مانده در آن را تخلیه نموده و همه قسمت های فرنچ پرس خود را به خوبی بشویید و آن را خشک کنید .
  2. دقت کنید که قهوه نباید مدت زیادی داخل فرنچ پرس باقی بماند. و باید بلافاصله میل کنید.
  3. بستگی به ذائقه شما بین ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان برای آماده سازی آن کافی است. هر چه بیشتر بماند، قهوه قوی تر و غلیظ تر می شود و البته تلخ تر.
  4. کیفیت آب در مزه قهوه تاثر زیادی دارد. سعی کنید از آب معدنی یا تسویه شده استفاده کنید.
  5. برای طعم دهی به قهوه، مقداری شیر یا شکر به قهوه خود اضافه کنید.

نویسنده

نجمان
محصولات ارگانیک