شما این محصولات را انتخاب کرده‌اید

سبد خرید

قهوه ساز برقی
شناسه خبر: 1889
بازدید: 93

امروزه دستگاه‌های مختلفی برای تهیه قهوه فیلتری وجود دارند که دستی یا برقی هستند، اما اگر به دنبال راحتی هستید، دستگاه‌های برقی برای شما گزینه مناسبی هستند و نیاز به تخصص بالایی برای استفاده ندارند.

به این قهوه ها قهوه چکه ای یا Drip Coffee نیز گفته می‌شود به این دلیل که این قهوه ها به همین سبک یعنی با چکه کردن تهیه می‌شوند .

مواد لازم جهت تهیه قهوه با قهوه ساز برقی

قهوه ساز برقی

مراحل تهیه قهوه توسط قهوه ساز برقی

کار با این دستگاه‌ها چنان ساده است که حقیقتا نیاز به آموزش خاصی ندارد. اما چند نکته نیاز هست که در ادامه اشاره خواهد شد:

۱- ابتدا به مقدار لازم مخزن دستگاه را از آب پر کنید. ترجیحا از آب معدنی استفاده کنید.

۲- اگر قهوه شما به صورت آسیاب شده است به مرحله بعد بروید در غیر این صورت اگر قهوه به صورت دانه است باید در ابتدا آن را آسیاب کنید. آسیاب قهوه برای این روش باید درشت باشد دقیقاً مانند قهوه آسیاب شده برای روش فرانسه.

۳- یک فیلتر کاغذی جدید برداشته و ابتدا سلامت فیزیکی آن را چک کنید که سوراخ نباشد، پس از آن فیلتر را باز کنید و درون قسمت قیفی دستگاه قرار دهید.

۴- قبل از این‌که در فیلتر قهوه بریزید، دکمه‌ی دستگاه را بزنید و اجازه دهید کمی آب از روی فیلتر عبور کند. این کار باعث می‌شود فیلتر خیس و طعم کاغذی آن گرفته شود؛ علاوه بر این قوری قهوه هم کمی گرم خواهد شد. یادتان باشد آب ِ جمع‌شده در قوری را خالی کنید.

۵- به ازای هر ۱۸۰ میلی‌لیتر آب بهتر است ۲ قاشق غذاخوری قهوه را درون فیلتر بریزید. البته این میزان کاملاً دلخواه است و اگر شما قهوه نهایی را رقیق یا غلیظ می‌دانستید، آن را تغییر دهید.

۶- درب دستگاه را ببندید و قوری را سر جای خود بگذارید و سپس دستگاه را روشن کنید. البته می توانید کمی دیرتر قوری را بگذارید این کار باعث میشود میزان درگیری قهوه و آب بیشتر شود و قهوه غلیظ تری بدست آید اما این زمان نباید زیاد باشد چون قهوه از فیلتر سرریز می کند.

۷-این فرایند ممکن است بسته به مدل دستگاه و حجم قهوه ای که می‌خواهید تهیه کنید بین ۵ تا ۲۰ دقیقه زمان ببرد .

زمانی که آب دستگاه به اتمام رسید و قهوه شما آماده شد عملکرد دستگاه متوقف می‌شود .

۸-اجازه دهید این فرایند با اتمام کامل آب درون محفظه به پایان برسد. ذکر این نکته ضروری است که بسیاری از قهوه سازهای برقی مجهز به گرم نگهدارنده قهوه هستند. پیشنهاد ما استفاده حداقلی از آن است چرا که با تبخیر آب تنها غلظت و تلخی قهوه بیشتر می‌شود.

۹-قوری شیشه ای را از دستگاه جدا کنید و قهوه آماده شده را درون لیوان بریزید و استفاده کنید. نوش جان

 

نکات مهم در استفاده از قهوه ساز برقی

۱-فیلترهای کاغذی را می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید.

۲-توجه داشته باشید داخل قهوه ساز برقی تنها ار آب و قهوه استفاده شود و هر افزودنی مورد نیاز (شیر- شکر….) را پس از آماده شدن به قهوه خود اضافه کنید.

۳- فیلترهای کاغذی یک بار مصرف اند و پس از مصرف، آن را از دستگاه برداشته و دور بیاندازید.

۴- بعضی از مدل های قهوه سازها مجهز به گرم کن قوری می باشند که می توانید قهوه تان را برای مدتی گرم نگه دارید اما بهتر است قهوه را پس از این که در قوری ریخته شد استفاده کنید.

۵- پس از اتمام کار و خارج کردن فیلتر محل قرارگیری فیلتر را با یک دستمال تمیز خشک نمایید.

۶- در حین فعالیت دستگاه درب بالای دستگاه را به دلیل جمع شدن بخار داخل آن با احتیاط باز کنید.

۷- اگر از دستگاهتان به صورت مداوم (روزی یک بار ) استفاده می‌کنید ، حتما هر سه ماه یک بار آن را به طور کامل تمیز نمایید.

۸- پس از مدت زمانی قهوه ساز شما نیاز به رسوب زدایی دارد، سه قاشق غذاخوری سرکه سفید را در مخزن پر از آب ریخته و اجازه دهید دستگاه همه آب را با عملیات دم کشی تخلیه کند

نویسنده

نجمان
محصولات ارگانیک