شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

روغن جوجوبا روغن جوجوبا
روغن جوجوبا روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

امتیاز مشتریان: 5.0 از 1 رای
8% تخفیف
45,000 تومان

خرید روغن جوجوبا

روغن جوجوبا (Jojoba oil) به حالت مایع است که از دانه‌ی گیاهی به نام جوجوبا یا هوهوبا استخراج می‌شود. درخت این میوه بومی مناطق آریزونا،  کالیفرنیا و مکزیک است. مردم این کشورها از قدیم این روغن را برای مصارف دارویی از جمله زخم و کبودی، درمان آکنه، آفتاب سوختگی، پسوریازیس و مشکلات پوستی استفاده می کردند.

دانه های جوجوبا از لحاظ ظاهری تقریبا مشابه و مقداری بزرگتر از دانه های قهوه خام هستند، جوجوبا ساختاری شبیه به موم اشباع نشده دارد که برای نرم کنندگی و محافظت و کنترل رطوبت پوست و مو استفاده می شود، این روغن در دمای اتاق کاملا مایع بوده و ماندگاری و عمر بلندی دارد به همین دلیل در محصولات آرایشی بهداشتی کاربردهای فراوانی دارد. روغن جوجوبا یکی از منابع غنی از جمله ویتامین B complex، E و مس و زینک است. 80 درصد این روغن را ید تشکیل می دهد که التیام بخشی این روغن به دلیل وجود همین ماده است.

از این روغن برای از بین بردن سموم پوست و مو نیز استفاده می شود. این روغن ضد باکتریا و التهاب و غیر سمی می باشد. حالت این روغن شبیه به سبوم است، سبوم همان روغن یا چربی است که توسط مو و پوست به صورت طبیعی تولید می شود لذا برای افرادی که تولید سبوم پایینی در اعضای بدن خود احساس می کنند بسیار مفید است.

خواص روغن جوجوبا

همانطور که گفته شد، روغن جوجوبا بصورت گسترده در زمینه مواد آرایشی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد و جایگزین مناسبی برای پاک کننده ها و مرطوب کننده های آرایشی و … می باشد. در ادامه بصورت خلاصه به مهمترین خواص این روغن اشاره شده است:

  1. پاک‌کننده‌ی آرایش طبیعی
  2. مرطوب‌کننده‌ی پوست
  3. حاوی ویتامین E
  4. حاوی ویتامین B
  5. مبارزه با قارچ‌ها و عفونت‌ها
  6. التیام زخم
  7. درمان اختلالات پوستی
  8. کاهش چین و چروک
  9. درمان آکنه
  10. کاهش پیری زودرس
  11. کاهش التهاب پوست
  12. مناسب برای ماساژ
  13. نگهداشتن ناخن ها
  14. نرم کنندگی لب ها
  15. کمک به رشد مو
  16. درمان پوست سر چرب
  17. حفظ رنگ مو

عوارض روغن جوجوبا

روغن جوجوبا اصلا خوراکی نیست و نباید در دسترس کودکان قرار گیرد. حاوی اسید اوره می باشد که می تواند در مصارف خوراکی آسیب های جدی به قلب بزند. لذا فقط در مصارف بهداشتی استفاده شود.

طریقه مصرف روغن جوجوبا

قبل از مصرف این روغن حتما مقداری از آن را روی پوست خود تست کنید و بعد از گذشت تقریبا یک روز اگر عوارض آلرژیک بر روی پوست خود مشاهده نکردید می توانید از آن براحتی استفاده کنید.

روغن جوجوبا برای مو

موارد مصرف این روغن برای مواضع مختلف بدن متفاوت می باشد. برای مصارف مو، هم میتوانید داخل نرم کننده خود از آن استفاده کنید و هم بعد از حمام دو قطره از این روغن را روی موهای خود بمالید. برای رفع موخوره نیز آن را روی نوک موهای خود ماساژ دهید

روغن جوجوبا برای پوست

برای مرطوب کنندگی کافیست 5 قطره از آن را قبل از خواب روی پوست بدن یا صورت بمالید و صبح آن را بشویید.

برای آفتاب سوختگی میتوانید حدود یک ربع دو سه قطره از این روغن را روی پوست خود بمالید و در این مورد می توانید با روغن نارگیل هم ترکیب کنید.

قیمت روغن جوجوبا اصل

روغن جوجوبا با توجه به وراداتی بودن میوه و روغن آن در بسیاری از فروشگاه های ارگانیک قیمت بالایی دارد. روغن جوجوبای نجمان که در این فروشگاه به صورت ارگانیک تهیه و تولید می شود از کیفیت بالایی برخوردار است که فروشگاه نجمان کیفیت و قیمت آن را تضمین می کند. قیمت این روغن به دلیل حذف واسطه های واردات و تولید توسط فروشگاه نجمان نسبت به سایر تولید کننده ها قیمت مناسب تری دارد.

جزئیات محصول

وزن بسته بندی 50 g
ابعاد 2 × 2 × 10 cm
برند

نجمان

خواص

از بین برنده چین و چروک, براق کننده پوست و مو, ترمیم زخم, تقویت ناخن, جلوگیری از ریزش مو, درمان پیری زودرس, درمان جوش و آکنه, درمان حساسیت پوستی, درمان خشکی پوست و مو, درمان عفونت قارچی پوست, درمان کک و مک صورت, درمان لک صورت, دفع حشرات, رشد موها, ضد میکروب, کاهش التهاب پوست, مراقبت از پوست, نرم کننده پوست و مو

حجم

30 سی سی

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان فروشگاه ارگانیک نجمان بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده به پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
8% تخفیف
45,000 تومان
مزایای شما از این خرید:
تضمین اصل بودن کالا
پشتیبانی 24 ساعته
ارسال سریع
ارسال رایگان در خرید بیش از 300 هزارتومان
ضمانت بازگشت وجه

موجود در انبار


روغن جوجوبا
امتیاز مشتریان: 5 از 1 رای
برند: نجمان
نوع محصول: روغن
حجم: 30CC
به روز شده در:
محصولات ارگانیک

سایر محصولات نجمان Other Products

پودر زنجبیل
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

پودر زنجبیل

خرید پودر زنجبیل زنجبیل یا زنجفیل (Zingiber officinale) نوعی گل است که بخاطر پرخاصیت بودن آن طی سالیانی دراز از ریشه و دمنوش آن برای درمان انواع دردها و بیماری ها استفاده شده است.این گیاه از قدیم در بین مردم چین، هند و ایران رواج یافته و امروزه در بین تمام کشورها به عنوان [...]
802 موجودی
5.0
21,000 تومان103,000 تومان
پودر فلفل سیاه
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

پودر فلفل سیاه

خرید پودر فلفل سیاه فلفل سیاه یکی از ادویه های بسیار محبوب بین افراد مختلف جهان است. این ادویه با نام علمی piper nigrum طبعی گرم و خشک و طعمی تند و تیز دارد. خواص این گیاه بسیار زیاد است و به همین دلیل در طب کهن استفاده زیادی داشته است. پیپرین یکی از ترکیبات […]
849 موجودی
5.0
27,000 تومان242,000 تومان
پودر دارچین
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

پودر دارچین

خرید پودر دارچین پودر دارچین یا دارچین قلم (Cinnamon) جزو ادویه جات مقوی دسته بندی می شود که بخاطر اثرات زیادش در سلامتی بدن در بین اطباء سنتی، شان و منزلت ویژه ای داشته است. در تحقیقات اخیر بین حدود 25 داروی گیاهی خاص، دارچین بالاترین اثر را در پیشگیری از اکسید شدن سلولهای [...]
783 موجودی
5.0
34,000 تومان150,000 تومان
پودر زردچوبه
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

پودر زردچوبه

خرید پودر زردچوبه زردچوبه یک نوع از ادویه های هندی به حساب می آید که جزوی از خانواده زنجبیل است. نام علمی زردچوبه cucuma longa است که بومی آسیای شرقی است که بیشتر در هند، تایوان، ژاپن و چین کشت می شود.از ساقه ی این گیاه برای مصارف خوراکی و دارویی استفاده می شود. ماده […]
780 موجودی
5.0
18,000 تومان70,000 تومان

محصولات مرتبط Related Products

روغن کتان 30 سی سی
20% تخفیف
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

روغن کتان 30 سی سی

روغن کتان از بذر و دانه کتان که به بزرک یا بَزرَگ معروف است گرفته می شود. نام علمی آن نیز Linum usitatissimum به معنی “مفیدترین” می باشد. دانه های کتان قهوه ای رنگ هستند و برای تولید پارچه نیز استفاده می شود. در مناطق حاصلخیز توسط کشاورزان کشت می شود. گیاه کتان [...]
272 موجودی
5.0
12,000 تومان
روغن هسته انار
16% تخفیف
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

روغن هسته انار

خرید روغن هسته انار اصل روغن هسته انار طبیعی به طریق پرس سر از دانه های انار بدست می آید؛ این روغن بدلیل داشتن انواع ویتامینهای A و C، آنتی اکسیدان طبیعی، مواد معدنی بسیار برای سلامتی پوست، سلامت قلب، درمان دیابت و … مناسب است. این روغن معطر به قدری قوی و غلیظ است […]
889 موجودی
5.0
16,000 تومان
روغن براهمی
8% تخفیف
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

روغن براهمی

خرید روغن براهمی روغن براهمی یکی از پرمصرفترین روغن های گیاهی در طب سنتی هند است. این روغن از گیاه باکوپا (Bacopa) استخراج می شود. این گیاه خزنده بومی کشور هند بوده و در تالابهای آن یافت می شود. این گیاه با نام های متفاوتی مانند water hyssop ، براهمی (brahmi) و یا pennywort [...]
718 موجودی
5.0
35,000 تومان
روغن رازیانه
8% تخفیف
نجمان
نجمان محصولات ارگانیک

روغن رازیانه

خرید روغن رازیانه رازیانه به مانند کرفس و … جزو خانواده سبزیجات دسته بندی می شود. دارای پیاز سفید و ساقه می باشد که همه قسمت های این گیاه خوراکی می باشد. طبیعت روغن رازیانه گرم و خشک می باشد.خواص فراوانی برای رازیانه یافت شده است که اکثر کشورها از آن به عنوان دارو [...]
764 موجودی
5.0
45,000 تومان